Affiliate geld verdienen met een eigen affiliate website

Met een eigen affiliate webwinkel kunt u online extra inkomen genereren. Daarvoor zult u een script nodig hebben. Een dergelijk PHP script kunt u heel makkelijk op uw webhosting pakket installeren. In dit artikel leest u daar meer over.

Kunt u wel wat extra inkomsten gebruiken? Met een eigen affiliate site kunt u met relatief weinig moeite extra geld verdienen. U kunt zelf bepalen wanneer u werkt aan uw eigen affiliate site.

U kunt de pagina affiliate webshop doornemen wanneer affiliate marketing met uw eigen webwinkel een interessante optie voor u is. Het zorgt voor een stukje onafhankelijkheid wanneer u uw inkomsten met een affiliate shop kunt verhogen. Het bijhouden van de site kost u tevens niet veel tijd wanneer u het een en ander automatiseert.

Wilt u banners aan uw site toevoegen, dan is dat ook een mogelijkheid. Banners kunnen via de beheeromgeving heel makkelijk aan uw site toegevoegd worden. Zo kunt u de afbeelding uploaden en de URL invoeren waarnaartoe de banner moet verwijzen. Ook kunt u de HTML code van de banner toevoegen in het systeem wanneer dat noodzakelijk is. Wanneer u dat zou willen kunt u ook sites op de website plaatsen waarmee u een linkruil heeft gedaan.

www.000webhost.com