Affiliate geld verdienen met je website

Zou u zelf graag een affiliate marketing webwinkel maken? Dat is te realiseren via een PHP script. U zult binnen uw affiliate marketing webwinkel dan producten van derden aanbieden. Dagelijks worden er dan nieuwe producten ingeladen, die vervolgens op uw website worden getoond.

Het is verstandig om de pagina Affiliate marketing met uw website door te nemen wanneer u ook een eigen affiliate marketing webwinkel wilt beginnen. Voor een eigen website zijn verder een domein en webhosting nodig. U kunt FTP gebruiken om de bestanden op uw webhosting te zetten. Tijdens uw eerste bezoek aan uw nieuwe website zal de installatie gestart worden.

Binnen de verschillende rubrieken op uw site worden de affiliate producten toegevoegd. U zult bij elk product een affiliate link zien. De website van de aanbieder kan via deze link worden bezocht. U ontvangt een vergoeding wanneer de bezoeker daar vervolgens iets aanschaft.

Wordt er een verkoop gerealiseerd, dan ontvangt u een affiliate commissie. Met een affiliatenetwerk kunt u de aanbieders vinden die met affiliate marketing werken. Een affiliate netwerk is bijvoorbeeld Daisycon. Per campagne wordt ook weergegeven hoeveel commissie u ontvangt.

www.000webhost.com