Affiliate geld verdienen via een eigen website

Online bijverdienen kan prima met de kracht van een online marketing webshop. U zult dan iedere dag een feed inladen waarin een up to date productaanbod is opgenomen. U zult iedere keer bij een sale een affiliate commissie ontvangen in uw account van een affiliatenetwerk.

Het script zal dagelijks de zogeheten product feeds inlezen. Dat betekent dat u altijd een actueel productaanbod op uw website heeft. Na het toevoegen van een feed zal het script de feed automatisch dagelijks meenemen. Op deze wijze kunt u vrij eenvoudig een passief inkomen opbouwen.

Meer informatie over het starten van uw eigen affiliate marketing webwinkel kunt u vinden op de pagina affiliate marketing webshop. Een PHP script kan u ondersteunen bij het draaien van een eigen affiliate marketing webwinkel. Voor enkele tientjes haalt u een dergelijk script al in huis.

Het script is voorzien van een beheeromgeving waarmee u eenvoudig de kleuren en uitstraling van uw website aanpast. Een wijziging zal direct op uw website worden doorgevoerd. Naast uw baan kunt u vrij eenvoudig een extra inkomen met een affiliate website opbouwen. Het script dat u kunt gebruiken is reeds voor u gebouwd.

www.000webhost.com