Affiliate inkomsten met je eigen affiliate shop

Manieren om online geld te verdienen. Een optie voor online geld verdienen biedt het model achter affiliate marketing. Bovendien wordt een vergoeding per gerealiseerde verkoop ontvangen. Na het sparen van een bepaald bedrag via de affiliate vergoedingen, kunt u het bedrag laten uitbetalen.

Wat bij affiliate marketing interessant is, is de mogelijkheid om producten automatisch toe te voegen. Middels zogeheten productfeeds kunnen in 1x veel producten binnen de webshop geplaatst worden. De links binnen een productfeed zullen zodanig zijn opgesteld dat de verkoper kan zien dat een bezoeker of koper via uw website is aangebracht. Een PHP script is in te zetten voor het automatisch inlezen van de feeds en up-to-date houden van de webwinkel. Bent u enthousiast geworden, lees dan snel verder op affiliate webshop.

Wat daarbij handig is, is de mogelijkheid om informatieve pagina’s toe te voegen. Uw affiliate shop kan door zulke pagina’s beter vindbaar worden binnen de zoekmachines. Met behulp van productfeeds kunt u producten automatisch binnen uw webwinkel toevoegen. Zo zult u altijd een up-to-date aanbod binnen uw affiliate marketing webwinkel hebben.

www.000webhost.com