Affiliate marketing met een eigen affiliate marketing internetwinkel

Een manier om uw eigen affiliate webshop te draaien is met behulp van een PHP script. Een dergelijk PHP script kunt u heel makkelijk op uw webhosting pakket installeren. In dit artikel leest u daar meer over.

Heeft u geen ervaring met affiliate marketing, dan zult u toch vrij gemakkelijk ermee aan de slag kunnen gaan. Er is online veel informatie te vinden hoe u deze vorm van marketing kunt toepassen. U gebruikt affiliate links om naar de door u gepromote producten te verwijzen. U kunt voor affiliate marketing eenvoudig een affiliate webwinkel beginnen.

Hoe dat werkt kunt u lezen op affiliate webshop beginnen. Het PHP script voor het draaien van uw eigen online shop zal zijn voorzien van een uitgebreide beheeromgeving. De instellingen rondom uw webshop kunnen met de beheerschermen eenvoudig worden gewijzigd. U kunt zogeheten productfeeds inlezen waarmee u in 1x veel producten tegelijk binnen uw webwinkel kunt inladen.

Er zijn een aantal plekken op de site waar u banners kunt plaatsen. U kunt via de beheeromgeving op een hele eenvoudige manier banners binnen uw webwinkel plaatsen. Zo kunt u de afbeelding uploaden en de URL invoeren waarnaartoe de banner moet verwijzen. Ook kunt u de HTML code van de banner toevoegen in het systeem wanneer dat noodzakelijk is. Er is verder de mogelijkheid om linkpartners op uw website te vermelden als u daar interesse in heeft.

www.000webhost.com