Affiliate marketing met uw website

U krijgt de volledige vrijheid voor het aanpassen van uw website. Bij het script wordt goede ondersteuning geleverd, ook aan mensen die minder kennis van de techniek hebben. Verder zijn er voorbeelden van andere klanten die het script gebruiken te zien.

De vormgeving van uw site kan via de beheerschermen eenvoudig worden gewijzigd. Heeft u problemen bij de installatie of het gebruik van het script, dan is de aanbieder goed bereikbaar voor vragen. Voordat u het script koopt kunt u eerst nog rondkijken op voorbeeld websites. Met behulp van een PHP script wordt het productaanbod op uw website actueel gehouden. U kunt de pagina affiliate webshop doornemen wanneer u graag meer wilt weten over zulke webscripts. Affiliate sites kunnen een leuk zakcentje opleveren. Ook wanneer u al een baan heeft, kunt u extra verdienen wanneer u zelf een affiliate website inricht.

Wilt u de kleuren van uw site aanpassen, dan is dat via de beheeromgeving makkelijk te doen. Bij het script wordt goede ondersteuning geleverd, ook aan mensen die minder kennis van de techniek hebben. De aanbieder heeft ook een aantal klant sites die u kunt bekijken voordat u het script aanschaft.

www.000webhost.com