Affiliate marketing via een eigen affiliate internetshop

Een affiliate marketing webwinkel geeft u de mogelijkheid om online inkomen te generen via de promotie van producten die anderen aanbieden. Zou u bepaalde producten aan anderen aanraden? Indien een product wordt besteld, dan zal de eigenlijke aanbieder het product naar de klant opsturen. Een voordeel van affiliate marketing is dat u geen voorraad heeft. U ontvangt een affiliate vergoeding wanneer een verkoop via uw verwijzing wordt gerealiseerd. U kunt over het bouwen van uw eigen affiliate shop hier verder lezen: affiliate webshop beginnen.

Toegang tot een beheeromgeving waarmee u productfeeds kunt toevoegen, is daarbij een onderdeel van het PHP script. Voor meer informatie is het aan te raden om de website affiliate shop eens te bekijken. Het starten met affiliate marketing is eenvoudig wanneer u de link in dit artikel volgt.

Ook kunt u binnen uw affiliate shop banners toevoegen. Banners geven een extra mogelijkheid om de aandacht van de bezoeker te trekken. De banners zijn in de backend van het script heel eenvoudig te uploaden.

U kunt met uw eigen affiliate site feeds inlezen van verschillende aanbieders. Voor elke rubriek die wordt gebruikt binnen de feeds kunt u aangeven aan welke rubriek binnen uw eigen webwinkel deze gekoppeld is. De productinformatie van de reeds toegevoegde producten wordt tevens bijgewerkt met de meest actuele gegevens. Over het starten van een online winkel vindt u in dit artikel een interessante link. U heeft naast een affiliate script ook een domeinnaam en webhosting nodig.

Over het starten van een online winkel vindt u in dit artikel een interessante link. Naast een PHP script heeft u tevens webhosting en een passende domeinnaam nodig om uw eigen internetwinkel te kunnen beginnen.

www.000webhost.com