Affiliate marketing via een website

Wilt u een affiliate marketing webshop beginnen? U kunt daar prima een PHP script voor inzetten. Op uw website biedt u in dat geval affiliate producten aan. Dagelijks worden er dan nieuwe producten ingeladen, die vervolgens op uw website worden getoond.

Is de ingebruikname van een dergelijk script iets wat u wel ziet zitten? U wordt via het artikel affiliate webshop op weg geholpen. Over het downloaden van een PHP script hiervoor kan ook via dat artikel meer informatie worden ingewonnen. XML feeds kunnen eenvoudig via het beheerpaneel van het script toegevoegd worden.

Dagelijks vindt het inlezen van de actuele XML en JSON feeds plaats. Hierdoor heeft u dagelijks een actueel aanbod binnen uw webwinkel. Via een zogeheten affiliate link kan men bij een product doorklikken naar de daadwerkelijke website waar het product verkocht wordt.

Op het moment dat een sale wordt gedaan die via uw website verloopt, verdient u een affiliate commissie. U kunt de aanbieders die werken via affiliate marketing, vinden via een zogeheten affiliatenetwerk. Een affiliate netwerk is bijvoorbeeld Daisycon. Per campagne wordt ook weergegeven hoeveel commissie u ontvangt.

www.000webhost.com