Affiliate marketing via je eigen website

U kunt met een affiliate webshop producten op affiliate basis verkopen. Op uw webwinkel worden affiliate links geplaatst naar de webwinkel van de daadwerkelijke aanbieder. U zult bij elke verkoop een affiliate commissie ontvangen.

De kleuren van uw site kunt u makkelijk naar uw eigen smaak aanpassen. Bij het script wordt goede ondersteuning geleverd, ook aan mensen die minder kennis van de techniek hebben. Verder zijn er voorbeelden van andere klanten die het script gebruiken te zien. Met behulp van een PHP script wordt het productaanbod op uw website actueel gehouden. U kunt meer informatie over zo een script op de pagina affiliate webshop vinden. Op deze wijze kunt u een extra inkomen opbouwen. Wilt u extra geld naast uw huidige baan verdienen, dan is dat met een eigen affiliate website te realiseren.

U krijgt de volledige vrijheid voor het aanpassen van uw website. Heeft u problemen bij de installatie of het gebruik van het script, dan is de aanbieder goed bereikbaar voor vragen. De aanbieder heeft ook een aantal klant sites die u kunt bekijken voordat u het script aanschaft.

www.000webhost.com