Begin een eigen webshop

Mogelijk wilt u uw eigen producten online aanbieden met behulp van een internetwinkel. Voor een eigen internetwinkel raad ik u aan een script te gebruiken. Uw internetwinkel kunt u dan veranderen via een beheerpaneel. Een beheerpaneel geeft u de mogelijkheid om op simpele slimme producten toe te voegen aan uw internetwinkel. De bezoeker kan vervolgens de door u aangeboden producten online bestellen.

Zodra er een bestelling binnenkomt, ontvangt u daarover een e-mail. Aan de hand van deze e-mail kunnen de bestelde producten naar de klant worden verstuurd. Voor meer informatie over een internetwinkel starten kunt u Een webwinkel beginnen doornemen.

De bezoeker kan binnen uw internetwinkel eenvoudig producten in zijn winkelwagen plaatsen. Het script wordt geleverd met een koppeling om betalingen te verwerken. U kunt het script koppelen aan verschillende betaalproviders. Wanneer de bezoeker heeft betaalt, ontvangt u een e-mail met alle informatie rondom de bestelling.

U leest daar meer over de opties die u met een webwinkel script heeft. Wilt u de complete controle over uw eigen internetshop? Gebruik dan een PHP script voor het beheer. Doet u een verandering via het beheerpaneel, dan kunt u direct de wijziging binnen de webwinkel. U kunt foto's van de producten plaatsen binnen uw internetshop. U kunt voor ieder producten de rubriek kiezen waarin u het product wilt plaatsen. U kunt een nieuwe rubriek gemakkelijk toevoegen binnen uw internetwinkel met behulp van het beheerpaneel.

www.000webhost.com