Begin een eigen webwinkel

Mogelijk wilt u uw eigen producten online aanbieden via een internetwinkel. Ik raad u aan om een script te gebruiken voor het starten van een eigen internetwinkel. Bijhouden van uw internetwinkel zal dan tevens gemakkelijk gedaan kunnen worden. Producten plaatsen wordt door de beheeromgeving uiterst eenvoudig. De bezoeker kan vervolgens de door u aangeboden producten online bestellen.

Zodra er een bestelling binnenkomt, ontvangt u daarover een e-mail. In de e-mail staan de gegevens die u voor het versturen nodig heeft. Raadpleeg de pagina Een webshop starten wanneer u meer wilt weten over het beginnen van uw eigen internetwinkel.

Alle informatie over de vrijheid die een internetwinkel u geeft, vindt u op die pagina. Wilt u de complete controle over uw eigen internetshop? Gebruik dan een PHP script voor het beheer. Doet u een wijziging via het beheerpaneel, dan kunt u direct de wijziging binnen de webwinkel. Van de producten kunt u een aantal foto’s toevoegen. Voor ieder product kunt u de categorie kiezen waar u het in wilt plaatsen. Deze rubrieken kunt u zelf aanmaken.

www.000webhost.com