Begin je eigen affiliate marketing internetwinkel

Indien u wilt beginnen met affiliate marketing dan is het niet direct nodig om te weten hoe u een site maakt. Bovendien zonder kennis van websites maken kan met behulp van een PHP script makkelijk een webshop worden gestart. Daarnaast is het belangrijk om een passende domeinnaam te registreren en webhosting af te sluiten voor uw eigen internetshop. Verderop in dit artikel staat een link vermeld waarmee u zowel het script wanneer het domein en de hosting kunt aanschaffen.

Het script ondersteunt feeds van onder andere TradeTracker en Daisycon. Het script zal de feeds periodiek ophalen en de producten die daarin staan toevoegen of actualiseren binnen de webshop. U kunt meer lezen hierover op de pagina affiliate webshop beginnen. Alle benodigde onderdelen van een affiliate shop zitten in het PHP script. Wanneer u dat wilt, kunt u tevens een domeinnaam aanvragen en webhosting afnemen via deze site. U koopt dan in 1x alles wat nodig is voor het bouwen van een succesvolle affiliate webshop. U logt met uw gebruikersnaam en wachtwoord in op het beheerpaneel. Zo kunt u via het beheerderspaneel banners plaatsen in uw affiliate shop.

Het zal verder geen probleem zijn om een blog aan uw affiliate shop toe te voegen. Wilt u het script uitbreiden met allerlei opties, dan is daar ook een mogelijkheid voor. U kunt extra bezoekers aantrekken met behulp van een blog module die aan de shop kan worden toegevoegd.

www.000webhost.com