Begin uw eigen webwinkel

Mogelijk wilt u uw eigen producten online aanbieden middels een internetwinkel. Het is handig om daarvoor een tool te gebruiken. U kunt dan uw internetwinkel met behulp van een beheergedeelte wijzigen. Een beheeromgeving geeft u de mogelijkheid om op gemakkelijke slimme producten toe te voegen aan uw internetwinkel. De door u toegevoegde producten kunnen middels de internetwinkel besteld worden.

Op het moment dat de bezoeker iets bestelt, ontvangt u een e-mail. De voor het versturen benodigde gegevens staan in deze e-mail. Wilt u graag meer informatie over uw eigen internetwinkel beginnen, neem dan eens Een webshop beginnen door.

Bij elk product wordt een knop getoond waarmee bezoekers het product gemakkelijk in hun winkelwagentje kunnen plaatsen. Het internetshop script zal zijn uitgerust met een koppeling waarmee betalingen verwerkt kunnen worden. Zo kunt u klanten verschillende manieren aanbieden om te betalen. U ontvangt bij iedere bestelling een e-mailbericht. Dat bericht bevat alle informatie die noodzakelijk is om te spullen te versturen.

Middels een beheerpaneel van de internetwinkel kunt u de shop volledig aanpassen. Gedurende de installatie van de software maakt u het account aan waarmee u de webwinkel kunt beheren. Met het beheerdersaccount kan op elk moment in het beheergedeelte worden ingelogd. De internetshop kan zo op ieder gewenst tijdstip aangepast worden.

www.000webhost.com