Beheer een lijst van uw favoriete sites

Met het juiste script is het heel makkelijk om zelf een startpagina website in elkaar te zetten. Verder in dit artikel is een link te vinden naar een pagina waarop meer informatie over deze tool staat. Met de bijgeleverde beheeromgeving kunt u makkelijk uw eigen startpagina website in elkaar zetten. Er kan een registratieformulier op uw website worden gebruikt voor het aanmelden van een eigen startpagina. Via een eigen account kunnen paginabeheerders een eigen startpagina beginnen.

Het samenstellen van een startpagina website kan heel eenvoudig met een script. Heeft u daar wel interesse in? U kunt dan nieuwe startpagina eens doorlezen. Wilt u graag zo een script kopen, dan vindt u in dat artikel een verwijzing naar de website van de aanbieder van een dergelijk script. U kunt op de website van de aanbieder het script ogenblikkelijk kopen als u dat zou willen.

De links kunnen eenvoudig op een pagina geplaatst worden. Iedere dochterpagina kan volledig naar inzicht worden gewijzigd. Daarbij is het mogelijk een leuk zakcentje te verdienen met uw eigen startpagina website. Wanneer u het script gedownload heeft, kunt u de bestanden heel makkelijk plaatsen op de webserver. Verder kan een installatieprogramma worden gebruikt voor het configureren van de tool. De gegevens die nodig zijn voor het correct functioneren van de website, kunnen tijdens de installatie ingevoerd worden. Er kan een titel worden ingevuld die past bij de website. Tijdens de installatie vult u ook de gegevens in die voor de zoekmachines noodzakelijk zijn.

U kunt makkelijk een link via uw website verkopen. Er kan makkelijk een koppeling met diverse betaalsystemen gelegd worden met behulp van het PHP script. Het script zal een aangemelde link meteen plaatsen op de website. Er kunnen verschillende tarieven gehanteerd worden voor een link op de voorpagina en een link op een reguliere dochterpagina.

www.000webhost.com