Beheer eenvoudig een uitgebreide startpagina site

Eenvoudig backlinks verkopen kan eenvoudig wanneer u een eigen startpagina website heeft. Wanneer de betaling goed verlopen is, dan wordt meteen de link aan de website toegevoegd. Na een succesvolle betaling zal de link zonder uw tussenkomst op de website geplaatst worden.

U kunt uw website met behulp van startpagina websites hoger in de zoekmachines krijgen. Daarbij is het mogelijk om meerdere startpagina’s toe te voegen aan uw website. Elke rubriek op een individuele startpagina kan daarbij een categorie omhelzen binnen dat onderwerp. U kunt kosteloos een eigen startpagina samenstellen op een groot aantal Nederlandse websites.

Een onderdeel van de site is het beheerpaneel waarmee de site gewijzigd kan worden. De kleurstelling van uw startpagina website is via de beheeromgeving gemakkelijk aan te passen. U kunt met de beheeromgeving ook banners toevoegen aan uw site. Met een daarvoor bedoeld PHP script kunt u gemakkelijk een eigen startpagina website realiseren. Meer informatie daarover is te vinden op startpagina aanmaken.

U kunt inkomsten genereren met uw website met behulp van affiliate banners, die op diverse locaties geplaatst kunnen worden. Inkomsten zijn verder te generen door links te verkopen. Hierbij verloopt de betaling voor de link via de website.

Er is nauwelijks technische kennis nodig voor de installatie. U kunt tijdens de installatie de login gegevens van uw beheeraccount zelf kiezen. Maakt u gebruik van startpagina websites, dan kunt u daarmee een betere positionering realiseren. Daarbij is het mogelijk om meerdere startpagina’s toe te voegen aan uw website. Verschillende rubrieken zijn aan een startpagina toe te voegen. Daarbij bevat elke rubriek links omtrent een deelthema. Op een bestaande website is het mogelijk om een eigen startpagina te maken.

www.000webhost.com