Beheer makkelijk een nieuwe portaal website

U zou startpagina’s voor affiliate marketing kunnen inzetten. U wisselt reguliere links dan af met affiliate links. Een homepage van een startpagina website zal hetzelfde worden behandeld als een reguliere startpagina. Over het in elkaar zetten van een eigen startpagina website is in het artikel eigen startpagina meer te vinden.

Reguliere backlinks worden dan met affiliate links afgewisseld. U zult met het PHP script ook in het beheerpaneel de voorpagina als een dochterpagina kunnen bewerken. Er is een beheeromgeving aan het script toegevoegd. Met deze beheeromgeving kunt u de belangrijkste wijzigingen eenvoudig doorvoeren. De pagina starpagina script voorziet u van informatie over zulke scripts. U vindt in dat artikel een link naar een interessante aanbieding. Het script heeft heel veel mogelijkheden voor het beheer van een eigen startpagina website. Er is geen noodzaak om HTML en CSS te kunnen.

De kleuren kunt u per rubriek wijzigen via de beheeromgeving van het script. Op deze manier kunt u de focus naar een specifieke categorie toetrekken. Er zijn verder vaste rubrieken toe te voegen aan de website, die op elke dochterpagina getoond zullen worden. Daarbinnen kunt u content plaatsen die zichtbaar zal zijn op iedere dochterpagina. Binnen zo een categorie kan een affiliate banner getoond worden. Met een affiliate banner toont u een bepaalde aanbieding waarbij u kunt mee verdienen met de verkoop van het product dat u promoot.

www.000webhost.com