Een advertentie site runnen

Er zijn verschillende CMS scripts waarmee u een bepaald type site kunt maken. Er is een speciaal marktplaats CMS waarmee u een advertentie website kunt bouwen. Het script geeft u gemakkelijk toegang tot een beheerpaneel van uw website. Het beheerpaneel wordt bijvoorbeeld gebruikt voor het aanpassen van het kleurschema. De pagina advertentie script voorziet u van informatie over een marktplaats PHP script. U kunt heel makkelijk de bestanden van het script overzetten naar de server. De eerste keer dat u de site bezoekt wordt het installatieprogramma gestart. Tijdens het installatieproces kunt u de meta gegevens van uw website doorgeven. U kunt daarbij denken aan de websitetitel en de gegevens voor zoekmachines.

Wat fijn aan het advertentie script is, is dat u geen HTML of CSS codes hoeft te typen. Meestal zal men gebruik maken van een rich text editor. Op deze wijze kunt u zonder verstand van de techniek toch een website maken die professioneel oogt. Via uw site is het ook mogelijk om een groot scala aan producten van anderen te verkopen. Het is mogelijk om verschillende formaten van een affiliate feed in te lezen. U kunt producten van andere partijen aanbieden met de site.

U hoeft niet te beschikken over technische kennis om met een marktplaats CMS het beheer van uw website te doen. U kunt via het beheerpaneel enorm eenvoudig een aanpassing doorvoeren. De verschillende onderdelen van uw website hebben hun eigen beheerscherm. Zo weet u na enige tijd in welk specifieke scherm u moet zijn voor het doorvoeren van een bepaalde aanpassing.

www.000webhost.com