Een eigen affiliate shop

Wilt u geld verdienen met de promotie van diverse producten online? Dan biedt affiliate marketing u die gelegenheid. Bent u over bepaalde producten positief? Het versturen van producten naar de klant wordt door de feitelijke verkoper gedaan. Een voordeel van affiliate marketing is dat u geen voorraad heeft. Wanneer er een verkoop wordt gerealiseerd via uw affiliate link, dan ontvangt u een affiliate vergoeding. Op de pagina affiliate site beginnen vindt u meer informatie over het bouwen van uw eigen affiliate shop.

Tevens zijn advertentie websites geschikt voor het aanbieden van affiliate producten en diensten. Indien u binnen uw marktplaats website productfeeds van affiliate netwerken kunt aanbieden is dat een fluitje van een cent. Het handmatig aanmaken van de verschillende advertenties is een andere mogelijkheid, wanneer uw script affiliate feeds niet ondersteunt.

Op verschillende plekken binnen uw affiliate webwinkel heeft u bovendien de mogelijkheid om banners te plaatsen. Ook met deze banners kunt u links leggen naar producten die u op basis van affiliate marketing promoot. U kunt de banners via de backend van het affiliate script uploaden.

De kleurstelling van de verschillende componenten binnen uw webwinkel kunt u via het beheerpaneel gemakkelijk aanpassen. U kunt zelf bepalen binnen welke rubrieken de producten van uw webshop moeten worden ingedeeld. In het beheerpaneel kunt u ook alle meta gegevens voor de zoekmachines instellen van uw website en van de rubrieken. Hierboven staat een link naar meer informatie over het starten van een eigen affiliate winkel. Andere noodzakelijke dingen voor een eigen affiliate shop zijn webhosting en een passende domeinnaam.

U vindt in dit artikel een link naar meer informatie over het starten van uw affiliate shop. Naast een PHP script heeft u tevens webhosting en een passende domeinnaam nodig om uw eigen internetwinkel te kunnen beginnen.

www.000webhost.com