Een eigen affiliate website

Om te starten met affiliate marketing is het niet direct nodig om te weten hoe u websites maakt. Daarbij zonder kennis van websites maken kan met behulp van een PHP script makkelijk een webshop worden gestart. Bovendien is het belangrijk om een passende domeinnaam te registreren en webhosting af te sluiten voor uw eigen internetshop. Met behulp van de link verderop in dit artikel kunt u het domein en de webhosting samen met het PHP script kopen.

Het script ondersteunt feeds van onder andere TradeTracker en Daisycon. Toegevoegde feeds zullen periodiek worden opgehaald en verwerkt. Klik op de link affiliate marketing beginnen wanneer u hier meer over wilt weten. Net het script haalt u alle functionaliteiten in huis. Via deze site kunt u ook uw domeinnaam registreren en webhosting pakket afsluiten. Zo heeft u direct alles in huis wat nodig is voor het maken van uw eigen affiliate shop. U logt met uw gebruikersnaam en wachtwoord in op het beheerpaneel. U kunt bijvoorbeeld banners plaatsen binnen de verschillende banner ruimtes van uw webwinkel.

Het beheer van uw affiliate webshop kan vanaf iedere denkbare plek worden gedaan. U kunt met een laptop overal ter wereld inloggen en de website onderhouden. Dit onderhoud kost u overigens niet veel tijd omdat het bijwerken van het productassortiment automatisch gebeurt. Zo worden de producten automatisch bijgewerkt middels het periodiek inlezen en verwerken van productfeeds.

www.000webhost.com