Een moderne startpagina site maken

Links verkopen kan met een eigen startpagina website. De link zal direct na de online betaling worden geplaatst. Er wordt automatisch gecontroleerd of de betaling is gelukt.

U kunt met affiliate banners extra inkomen verdienen waarbij de banners op strategische posities kunnen worden geplaatst. U kunt ook links verkopen en daarmee inkomsten genereren. Hierbij verloopt de betaling voor de link via de website.

De site aanpassen kan heel makkelijk met de beheeromgeving die is bijgevoegd. Heel eenvoudig kan de kleurstelling van de site worden aangepast met de beheeromgeving. Ook zijn er banners toe te voegen aan uw website via de beheeromgeving. Hoe u dat met een PHP script kunt realiseren, kunt u vinden op adsense website.

Per link op uw website wordt bijgehouden hoe vaak erop is geklikt. Per website is in te zien hoe vaak een bezoeker ernaartoe navigeert. Links kunnen op plekken worden geplaatst die uit commercieel oogpunt aantrekkelijk zijn.

Er is nauwelijks technische kennis nodig voor de installatie. Met door uzelf gekozen login gegevens kunt u op een later tijdstip altijd inloggen op de website en de volledige site beheren. Op diverse wijzen kunt u zorgen voor een hogere positie in Google. Meestal gaat het daarbij om het verkrijgen van meer links naar uw website. U zou een link kunnen beschouwen als een aanbeveling. Bij iedere link die de zoekmachine tegenkomt, zal er een betere waardering gegeven worden.

www.000webhost.com