Een moderne startpagina site ontwikkelen

Ziet u het wel zitten om zelf een startpagina website te beginnen? Ook wanneer u niets van de techniek weet, kunt u met de juiste tools prima aan de slag. U zou het met behulp van een PHP script kunnen bouwen. Als u wilt kunt u er vandaag nog mee aan de slag. De benodigde functies zullen doorgaans al onderdeel zijn van een kant en klaar PHP script. En het mooie is dat u hulp van de aanbieder kunt krijgen bij de installatie van het script. Het kan door de aanbieder zelfs op uw eigen hostingpakket worden geïnstalleerd. De nieuwe site kan binnen een paar uur al online zijn, als u dat wilt.

Op verschillende manieren kunt u gebruikmaken van het startpagina script. Om subdomeinen goed te laten werken, is het niet nodig om een afzonderlijke map voor iedere dochterpagina aan te maken. Het script zorgt dat de juiste dochterpagina bij een request wordt weergegeven. Een korte tijd geleden is er een script uitgekomen waarmee u gemakkelijk uw eigen startpagina website bouwt. Het is een goed idee om Eigen startpagina eens te bekijken. Er is bij de ontwikkeling van de programmeertaal PHP gebruikgemaakt. Op een groot deel van de hostingpakketten zal het gebruik van PHP scripts geen enkel probleem zijn.

Via de link hierboven kunt u meer over het script lezen. U kunt vanzelfsprekend ook zelf een PHP script programmeren. Hier kan aardig wat tijd in gaan zitten. Ook is kennis van PHP dan vereist. Met een reeds bestaand script hebben de programmeurs het werk al voor u gedaan.

Het is mogelijk om links aan derden te verkopen. Met het PHP script is dat niet moeilijk. Voor een homepage link kan een ander bedrag worden gevraagd dan een gewone link. Een online inkomen opbouwen is via het script redelijk eenvoudig te doen. Een link wordt automatisch geplaatst als de aanmelder heeft betaald.

www.000webhost.com