Een uitgebreide advertentie website maken

Zet u een PHP script in om uw eigen advertentiewebsite te runnen. Dan hoeft u zelf geen programmeerwerk meer te verrichten. De ontwikkelaar van het script heeft dit werk reeds voor u verricht. Wanneer een adverteerder een advertentie plaatst, kunt u verschillende aanvullende opties aanbieden. Er kan voor de verschillende opties een geldbedrag in rekening gebracht worden.

Het beheer van uw website hoeft niet per se vanaf een kantoor te worden gedaan. U kunt zelfs in de avonduren naast uw baan werken aan uw eigen website. Bij stijgende inkomsten kunt u besluiten om meer uren per week te besteden aan het uitbouwen van uw advertentiewebsite. De website kan worden uitgebouwd tot een site waarmee een fulltime inkomen gegenereerd kan worden. Het is nergens voor nodig om uw versie van zo een script te laten ontwikkelen. Meer informatie over een nuttig PHP script waarmee het direct te realiseren is, vindt u op de pagina Wilt u een eigen advertentiesite maken?. De indeling van uw site kunt u via dit script gemakkelijk naar eigen inzicht veranderen. U kunt de indeling aanpassen zonder dat u een technische achtergrond hoeft te hebben.

De adverteerder plaatst een advertentie altijd in een bepaalde rubriek. Uit de naam van een rubriek kunt u opmaken welke spullen in die betreffende rubriek aangeboden worden. U kunt het beheerpaneel gebruiken om van iedere categorie de meta gegevens voor de zoekmachines in te stellen. Hiermee worden de verschillende rubrieken op uw website beter in de zoekmachines gevonden. Een adverteerder mag meerdere advertenties plaatsen. Via een formulier op uw website kan een eigen account aangemeld worden, waarmee de adverteerder de advertenties kan plaatsen.

www.000webhost.com