Een uitgebreide advertentiewebsite maken

Een CMS systeem is altijd handig voor het maken en het beheer van een website. U kunt bijvoorbeeld met een marktplaats PHP script een eigen advertentie website in elkaar zetten. Samen met het script wordt er ook een beheerpaneel geleverd. Zo kunt u de kleurstelling volledig aanpassen. Wilt u meer over het script weten, dan kunt u eigen marktplaats raadplegen. Met een FTP programma zet u de bestanden makkelijk over naar de webserver. Er wordt een installatieprogramma gestart zodra u de website de 1e keer bezoekt. U geeft de belangrijkste gegevens van uw nieuwe advertentiesite door tijdens de installatie. Denk aan een titel en de gegevens voor Google.

Het mooie van het marktplaats CMS systeem is dat u geen enkele opmaakcode hoeft te typen op het moment dat u dat niet wilt. Tekst past u op eenzelfde wijze aan als bijvoorbeeld bij de tekstverwerker Word. Wanneer u geen verstand van de techniek heeft, dan is een marktplaats CMS uitermate geschikt voor u als hulpmiddel voor het realiseren van uw website. Wilt u met uw website producten van andere partijen aanbieden, dan is dat heel eenvoudig te regelen. Alles wat daarvoor nodig is, is het inladen van een XML feed met producten. In deze feed komen producten van een andere partij voor.

U hoeft niet te beschikken over technische kennis om met een marktplaats CMS het beheer van uw website te doen. Het doorvoeren van aanpassingen is een peuleschil middels het beheergedeelte van het marktplaats CMS systeem. De diverse onderdelen waaruit uw website is opgebouwd, hebben in een marktplaats CMS pakket een eigen beheerscherm. Na enige tijd weet u waar u moet zijn om een bepaalde aanpassing door te voeren.

www.000webhost.com