Een uitgebreide portaal site vormgeven

Bent u in het bezit van een startpagina website, dan kunt u gemakkelijk backlinks verkopen aan website eigenaren. De link zal meteen toegevoegd worden aan de website na een succesvolle betaling. Ook kan de website eigenaar betalen met een retourlink.

Met behulp van startpagina websites is een betere waardering te verkrijgen. Daarbij is het mogelijk om meerdere startpagina’s toe te voegen aan uw website. Een individuele startpagina omhelst vaak een bepaald onderwerp en is daarbij vaak opgedeeld in verschillende rubrieken. Op een bestaande website is het mogelijk om een eigen startpagina te maken.

De site aanpassen kan heel makkelijk met de beheeromgeving die is bijgevoegd. Zo kunt u de kleurstelling van de website eenvoudig aanpassen via het beheerpaneel. Daarnaast kunt u via het beheerpaneel eenvoudig banners plaatsen op uw site. Op eigen startpagina maken staat veel informatie over het realiseren van een startpagina website met behulp van een daarvoor bedoeld PHP script.

De affiliate banners geven u een mogelijkheid om met behulp van uw startpagina website inkomsten te genereren. Ook kan met de verkoop van links inkomen gegenereerd worden. Het betalen voor de link kan online geschieden.

Het is niet zo moeilijk om het script te installeren. U mag zelf een gebruikersnaam en een wachtwoord kiezen voor het beheer van de website. U kan een betere waardering verkrijgen wanneer u gebruikmaakt van startpagina websites. U kunt een startpagina website indelen in diverse dochterpagina’s. U kunt de startpagina’s indelen in rubrieken, welke een deelonderwerp omvatten. Op verschillende Nederlandstalige sites kunt u kosteloos een eigen startpagina samenstellen.

www.000webhost.com