Een uitgebreide portaal website maken

U kunt verschillende technieken gebruiken om een hogere positie in de zoekmachines te realiseren. Veel van deze technieken hebben te maken met het verkrijgen van meer backlinks. Elke link kan worden gezien als een stem voor uw site. Bij iedere link die de zoekmachine tegenkomt, zal er een betere waardering gegeven worden.

Maakt u gebruik van startpagina websites, dan kunt u daarmee een betere positionering realiseren. Daarbij is het mogelijk om meerdere startpagina’s toe te voegen aan uw website. Een individuele startpagina omhelst vaak een bepaald onderwerp en is daarbij vaak opgedeeld in verschillende rubrieken. Een eigen startpagina opzetten is gratis te doen op verschillende Nederlandstalige websites.

Met het script krijgt u een beheeromgeving tot uw beschikking waarmee de website volledig te beheren is. De kleuren van de site zijn heel gemakkelijk te wijzigen met het beheerpaneel. Tevens kunt u met het beheerpaneel banners plaatsen op de website. Dit kan met behulp van het script dat wordt genoemd op de pagina eigen marktplaats beginnen.

De software houdt van elke link bij hoe vaak er op de link geklikt is. Welke websites vaak bezocht worden en welke niet, is zo eenvoudig op te vragen. U kunt van iedere rubriek op de dochterpagina’s de positie bepalen.

Lijkt het beginnen van een eigen startpagina website u wel wat? Graag adviseer ik u over een PHP script waarmee een startpagina website eenvoudig te bouwen is. Zelf een PHP script in elkaar zetten is geenszins noodzakelijk. Het bouwen van zo een website is kinderspel met het juiste PHP script waarover ik u graag adviseer. Een manier om uw website omhoog te stemmen is de inzet van startpagina websites. U kan verschillende dochterpagina’s aan een startpagina website toevoegen. Elke rubriek op een individuele startpagina kan daarbij een categorie omhelzen binnen dat onderwerp. U kunt kosteloos een eigen startpagina samenstellen op een groot aantal Nederlandse websites.

www.000webhost.com