Een uitgebreide portaalwebsite vormgeven

Ziet u het wel zitten om zelf een startpagina website te beginnen? Dat is vrij eenvoudig als u het juiste hulpmiddel in handen heeft. Het kan bijvoorbeeld met behulp van een webscript. Als u zou willen, kunt u er binnen enkele uren al aan werken.Bent u van plan om een startpagina website op te bouwen? Hier vindt u de informatie die daarvoor nodig is. Via de links kunt u meer informatie vinden over een handig PHP script daarvoor. U kunt via de beheeromgeving eenvoudig een nieuwe startpagina aanmaken. Met uw beheerdersaccount kunt u ook de instellingen van uw gehele website op deze wijze aanpassen.

Voor het bouwen van een startpagina website kan een speciaal CMS pakket gebruikt worden. U hoeft niet voor iedere dochterpagina een folder aan te maken op de webhosting. Men kan zonder uw tussenkomst nieuwe startpagina’s aanmaken, als u dat wenst en wanneer u het script zo instelt.

Op verschillende manieren kunt u gebruikmaken van het startpagina script. Als u zo een script direct wilt aanschaffen, dan kan dat via de link op Eigen startpagina samenstellen. U kunt vanuit de aanbieder van het script gemakkelijk ondersteuning krijgen. Een online handleiding kunt u op de website van de aanbieder vinden. Ook kan de aanbieder het script zonder extra kosten op uw hosting pakket installeren. Verder kunt u direct bij de aanbieder hosting met het script kopen.

Het is een goed idee om de in dit artikel vermelde link te volgen. U kunt vanzelfsprekend ook zelf een PHP script programmeren. Daar gaat wel enige tijd overheen. En u dient dan net de juiste kennis te hebben. Een bestaand script bevat al de functies die u nodig heeft.

Omdat men zich op uw website kan registreren kan men vrij eenvoudig een eigen startpagina samenstellen. Er hoeven geen mappen op de server aangemaakt te worden. Elk bezoek wordt door een centraal stukje code afgehandeld. De bijbehorende gegevens worden vervolgens vanuit de database ingelezen. Met het script kan ook de homepage van uw startpagina website worden gewijzigd. Het aantal kolommen waaruit een nieuwe startpagina dient te bestaan, kan bij het aanmaken van de startpagina worden geselecteerd. Met behulp van de muis kunnen rubrieken vrij eenvoudig worden geplaatst.

www.000webhost.com