Een uitgebreide startpagina site oprichten

Houdt u zich bezig met linkbuilding en bent u op zoek naar nieuwe mogelijkheden? Heeft u nog geen eigen startpagina website? Het is altijd goed om er één te hebben voor linkbuilding. U kunt de links op de site naar thema indelen. U kunt zowel gewone links als affiliate link plaatsen.

Een aanmeldformulier op uw website kan worden gebruikt door nieuwe pagina beheerders om een account aan te maken. Met dit account kunnen mensen een eigen startpagina in elkaar zetten. Ook is het mogelijk om dit dicht te zetten. Zodat echt alleen u dochterpagina’s kunt aanpassen. De pagina Aanmelden startpagina bevat meer informatie over een startpagina script.

U kunt rubrieken aan de startpagina’s toevoegen. U kunt aan deze rubrieken de verschillende linkjes toevoegen. U kunt eigen HTML code aan de site toevoegen wanneer u dat zou willen. Op deze wijze heeft u een grote mate van vrijheid rondom het toevoegen van website content.

Voor elke individuele startpagina is een subdomein toe te voegen. Er is op deze wijze voor elke dochterpagina een subdomein aan te maken rondom het thema van de dochterpagina. Het komt de ranking van de op uw startpagina site vermelde websites ten goede. De links staan immers op een pagina die een soortgelijk thema heeft.

Er kan met behulp van het script een extra inkomen worden verdiend. U kunt heel makkelijk links verkopen met het PHP script. Ook kunt u affiliate banners aan uw startpagina website toevoegen. Het idee achter affiliate marketing is dat u producten van anderen promoot en u een commissie per verkoop verdient. Netwerken waarbij u zich kunt aanmelden zijn Daisycon en Tradetracker. Op deze wijze zijn de aanschafkosten van het script weer terug te verdienen.

www.000webhost.com