Een webshop beginnen

Heeft u er wel oor naar om producten online te verkopen via een eigen webwinkel? Uw eigen webwinkel starten kan met een PHP script. Zou u een dergelijk script willen gebruiken? De pagina een webwinkel beginnen bevat daar informatie over. De links kunnen worden gebruikt om te navigeren naar de site van de aanbieder van het PHP script. Er worden een aantal bekende betaalproviders ondersteund in het PHP script. Meestal zal de betaalprovider een aantal betaalwijzen ondersteunen, waaronder betalen met iDEAL.

Verstand van de techniek is voor het gebruik van het script niet nodig. Het is allemaal zo geregeld dat het gebruik van het beheerpaneel heel gemakkelijk is. U kunt met uw browser naar het beheerpaneel van uw webwinkel gaan. Het inlogformulier verschijnt wanneer u niet bent ingelogd. Nadat u ingelogd bent, kunt u alles rondom uw website aanpassen. Het inlogformulier bevat een knop waarmee u instructies voor wachtwoordherstel kunt aanvragen.

U kunt verder gebruik maken van affiliate feeds. Er worden dan producten van derden getoond. Het is een manier om uw webshop gevuld te houden op het moment dat u niet veel producten heeft om te kunnen verkopen.

Het zal niet lastig om het kleurschema van uw website te wijzigen. Ook hierbij is het niet noodzakelijk om iets van de techniek te weten. Het aanpassen van de kleuren kan voor diverse elementen op uw website. U kunt op deze manier werken aan een mooie en professionele website.

www.000webhost.com