Een webwinkel maken

Wilt u beginnen met een eigen internetwinkel waarbij ook een voorraad module beschikbaar is? Dit is eenvoudig te realiseren met behulp van een internetwinkel script. Een essentieel gedeelte van zo een script is het beheerpaneel. U kunt uw eigen internetshop met de beheeromgeving volledig aanpassen. Bestelt de bezoeker iets, dan ontvangt u een e-mail over de bestelling.

Wellicht zou u graag met een internetwinkel script aan de slag gaan. Klik dan op PHP webshop voor meer informatie. Zo leert u meer over het starten van uw eigen internetshop. Binnen uw internetshop kan direct online worden betaald voor de bestelling. Elke keer ontvangt u een e-mail wanneer er producten worden besteld.

Uw webshop kan volledig worden gewijzigd via de beheerschermen die tot uw beschikking komen. Tijdens de installatie van de software maakt u het account aan waarmee u de webwinkel kunt beheren. Het account voor het beheer van de website kan op elk moment worden gebruikt om in te loggen binnen de beheeromgeving. De internetshop kan zo op ieder gewenst tijdstip aangepast worden.

www.000webhost.com