Eenvoudig een webshop beginnen

Wellicht denkt u aan het aanbieden van uw spullen via een webwinkel. Heeft u hier weinig ervaring mee, dan kunt u wel een helpende hand gebruiken. Met een PHP script zal het niet moeilijk zijn om uw eigen webshop in te richten en te beheren.

Het beheer van uw webwinkel kunt u prima met een PHP script doen. Over de voordelen van een dergelijk script, leest u meer op Start eenvoudig een webshop. Een dergelijk script is van een beheeromgeving voorzien.

Het uiterlijk van uw website kunt u zelf aanpassen. Rubrieken kunnen heel eenvoudig via het beheerpaneel worden toegevoegd. Via het beheerpaneel wijzigt u tevens heel eenvoudig de kleuren van uw website. Nadat de kleuren zijn gewijzigd, zijn de nieuwe kleuren direct op uw website zichtbaar. U plaatst de bestanden op uw hosting pakket met een FTP programma. Het script zal bij een lege website eerst een apart installatieproces starten.

U kunt heel makkelijk uw voorraad beheren met de PHP webshop software. U maakt heel eenvoudig productvarianten aan in het beheerpaneel. U kunt per combinatie van maat en kleur bijvoorbeeld het aantal stuks opgeven binnen uw voorraad. Het voordeel is dat de website alleen producten zal tonen die u in de voorraad heeft.

www.000webhost.com