Eenvoudig een webshop starten

Eigen producten online aan de man brengen, kan wanneer u daarvoor een online webshop gebruikt. De klant krijgt direct de mogelijkheid om de betaling online te verrichten. Elke bestelling wordt opgenomen in een e-mail die u als verkoper ontvangt. U kunt met de informatie uit deze e-mail aan de slag om de producten in te pakken en te versturen.

Alle producten die u binnen uw online webshop wilt plaatsen, kunt u in een categorie plaatsen. Daarbij is binnen elke rubriek een overzicht van de producten opvraagbaar. Tussen de producten door kunt u banners tonen. U kunt ook via affiliate banners wat bijverdienen aan uw PHP webshop.

De kleurstelling van uw website wijzigen is niet lastig. U zult ook voor actie deze kennis geen kennis van de techniek nodig hebben. Het kiezen van de kleuren voor de verschillende componenten van uw website is erg gemakkelijk. Zo kunt u op een eenvoudige wijze werken aan uw eigen professioneel ogende website.

Er zijn diverse talen in te stellen in de online webwinkel. Engels en Nederlands zijn als hoofdtaal in te stellen via de beheeromgeving. Het PHP webshop script kan tevens gewijzigd worden. Een webwinkel beginnen behoort zo ook tot de mogelijkheden wanneer u er geen verstand van heeft.

www.000webhost.com