Eenvoudig uw favoriete sites op een rij

Voor off-page SEO kunnen startpagina’s een handige rol spelen. Een verbetering van de positie van uw website binnen de zoekresultaten van Google kan worden gerealiseerd met behulp van links. Op het internet zult u een aantal websites vinden waarmee u zelf een eigen startpagina in elkaar kunt zitten. Zo een website is ook via een PHP script te bouwen.U maakt dan in feite zelf een catalogus vol met links.

Dit script daar is meer informatie over te vinden op Je favoriete websites op een rij. Men kan zelf rubrieken toevoegen aan zijn of haar pagina en daarbinnen bookmarks plaatsen. Ook kunt u speciale blokken aan uw dochterpagina toevoegen, zoals een weerkaartje. Het betreffende script is niet al te oud. Soortgelijke PHP scripts bestaan vaak al langer maar zijn nooit echt bijgewerkt. De pagina’s van uw website zullen responsive zijn.

U kunt via het PHP script makkelijk online inkomen generen. De verkoop van backlinks is een voorbeeld van een wijze waarop dat met dit script kan. Via 1 van de schermen in de beheeromgeving kunt u eenvoudig het bedrag instellen dat u vraagt voor linkplaatsing. Het script is voorzien van een betaalkoppeling. Door middel van deze koppeling kunnen bezoekers makkelijk voor een backlink betalen. De software zal zelf de link aan de website toevoegen. Backlinks hoeven niet handmatig geplaatst te worden.

Er bestaat tevens de mogelijkheid om met behulp van banners extra inkomen te generen. Dit kunnen affiliate banners zijn, die u op verschillende locaties op de website kunt plaatsen. Het affiliatenetwerk Daisycon is bijvoorbeeld in te zetten voor affiliate marketing. Een netwerk waarbij u zich kunt aanmelden is bijvoorbeeld Tradedoubler.

www.000webhost.com