Eenvoudige webwinkel maken

Het kan zijn dat u uw spullen al langer wilt aanbieden via een webwinkel. Echter kan het zijn dat u geen ervaring met websites maken heeft. Met de juiste software kunt ook u op een eenvoudige wijze een webwinkel inrichten.

U kunt als beheerder inloggen in de beheeromgeving en daar producten toevoegen aan uw website. De pagina Eenvoudig een webwinkel starten bevat meer informatie over een PHP script waarmee eenvoudig een webwinkel te starten is.

De webshop kan naar eigen wens worden ingericht. In de beheeromgeving kunt u de gewenste rubrieken van uw webwinkel aanmaken. Verder stelt u de kleuren van uw site heel makkelijk in via de beheeromgeving. Aangepaste kleuren zullen direct op de website zichtbaar zijn. Met een FTP programma kunt u de bestanden op uw hostingpakket plaatsen. Daarna zal de installatie van het script worden gestart.

Het beheren van uw voorraad is eenvoudig te doen met behulp van de webwinkel beheertool. U kunt per product verschillende varianten aanmaken. Zo kunt u per variant aangeven hoeveel stuks u in uw voorraad heeft. Het voordeel is dat de website alleen producten zal tonen die u in de voorraad heeft.

www.000webhost.com