Eenvoudige webwinkel

Een webwinkel kan worden gebruikt voor het aanbieden van uw spullen. De vindbaarheid van uw website vergroten is daarbij van belang, zodat er klanten naar uw website komen. Gelukkig zijn er partijen die u daarbij prima kunnen helpen.

Een webshop beginnen is prima te doen met behulp van een PHP script. Meer over het gebruik van een dergelijk script, leest u op de pagina Een webshop beginnen. U kunt de website dan via een afgeschermde beheeromgeving beheren.

De klant kan meteen online betalen voor de bestelling. U ontvangt na een succesvolle betaling een e-mail met daarin de informatie van de bestelling. De e-mail bevat de informatie die nodig is om de spullen op te sturen naar uw klant.

De aangeboden producten toevoegen, dat kunt u doen met het beheerpaneel. Wilt u meerdere plaatjes bij een product toevoegen, dan kan dat heel makkelijk. Via de backend kunt u ook de diverse maten en kleuren van een product toevoegen. Alleen de artikelen die u ook echt op voorraad heeft, kunnen zo worden besteld.

www.000webhost.com