Extra geld met een affiliate internetwinkel

U zult op een eenvoudige wijze met affiliate marketing kunnen starten wanneer u de juiste tools in handen heeft. Met een goed affiliate script, een passende domeinnaam en webhosting heeft u om te starten met affiliate marketing alles in handen. Met het periodiek inlezen van productfeeds houdt u het assortiment binnen uw webwinkel actueel. Zo wordt het assortiment binnen uw webwinkel actueel gehouden zonder dat het bijhouden van de website u veel tijd kost.

De benodigdheden om een affiliate site te beginnen vindt u via de pagina affiliate marketing webshop. Op die pagina kunt u het script samen met de webhosting en een passend domein aanschaffen. Zo kunt u op een laagdrempelige wijze starten met affiliate marketing. Alle benodigde functies voor affiliate marketing zitten in het script.

In het script zit een beheeromgeving waarmee u uw eigen affiliate shop heel eenvoudig kunt aanpassen. Het assortiment binnen uw webshop wordt actueel gehouden door middel van het periodiek ophalen van productfeeds. Het kost u zelf weinig tijd om producten bij te werken omdat dit automatisch gebeurt. Wilt u extra geld verdienen online, dan is dit goed te doen met een eigen affiliate shop.

www.000webhost.com