Extra geld met een affiliate webshop

Wilt u starten met affiliate marketing? Via de pagina affiliate shop kunt u een affiliate shop in uw bezit krijgen die u volledig kunt beheren. Starten met affiliate marketing is zo ook voor u prima te doen. De eerste keer dat u de website bekijkt, zal het script automatisch de installatie starten. Bij de aanschaf van het script kunt u het webhosting pakket ook direct afsluiten als u nog geen webhosting heeft. De aanbieder zal in dat geval een omgeving voor u opleveren waarbinnen de installatie van het script reeds voor u is gedaan. Extra geld verdienen via het internet is via het script makkelijk te doen.

Of u reeds een baan heeft en extra geld wilt verdienen of een eigen bedrijf heeft maakt niet uit voor het gebruik van het script. Nieuwe producten worden middels productfeeds automatisch binnen de affiliate shop toegevoegd. Binnen het beheerpaneel kunt u eenvoudig wijzigingen aan uw affiliate shop aanbrengen. U kunt van de diverse onderdelen van uw affiliate shop de kleurstelling veranderen. U kunt rubrieken die in de feeds worden gebruikt eenvoudig koppelen aan de rubrieken van uw webwinkel. De affiliate links waarin uw publisher ID is opgenomen, worden automatisch ingeladen en toegevoegd.

Beginnen met affiliate marketing kan met dit CMS programma op eenvoudige wijze. Het ontwikkelen van uw eigen producten is niet noodzakelijk wanneer u geld met affiliate marketing verdient. U ontvangt een affiliate commissie wanneer er via uw affiliate link een product wordt aangeschaft bij de aanbieder.

www.000webhost.com