Extra geld met een affiliate website

Een eigen e-commerce site kan worden ingericht met behulp van een in de scripttaal PHP ontwikkeld script. Producten op basis van affiliate marketing verkopen is daarbij ook een mogelijkheid. Binnen uw shop kunt u eigen producten aanbieden, maar ook producten van derden via affiliate marketing. Voor het starten van een webwinkel raad ik u het artikel affiliate script aan.

Het maakt daarbij niet uit of u internetondernemer bent of extra geld wilt verdienen naast uw baan. Handmatig toevoegen van nieuwe producten is niet nodig - het script voegt nieuwe producten automatisch toe vanuit de productfeeds. Wijzigingen binnen uw affiliate webshop voegt u eenvoudig toe via het beheerpaneel. U kunt de kleuren van de verschillende losse onderdelen van uw shop heel makkelijk wijzigen. U kunt rubrieken die in de feeds worden gebruikt eenvoudig koppelen aan de rubrieken van uw webwinkel. Qua onderhoud hoeft u dus vrij weinig te doen aan de affiliate shop.

De website beheren neemt niet veel tijd in beslag. Het toevoegen van producten gebeurt automatisch middels productfeeds. Beginnen met affiliate marketing is zo relatief makkelijk. Of u de affiliate website als ondernemer in elkaar zet of gewoon wat geld naast uw baan wilt verdienen, dat maakt niet uit.

www.000webhost.com