Extra inkomsten met een affiliate shop

Uw webwinkel bijhouden kan vanaf iedere denkbare plek ter wereld. Wilt u de website vanuit huis bijhouden dan is dat geen enkel probleem. U kunt op de pagina affiliate marketing webshop meer informatie vinden over affiliate marketing. In principe is het mogelijk het zo uit te bouwen dat u met affiliate marketing een fulltime inkomen verdient.

Op startpagina websites zult u ook her en der affiliate links aantreffen. Affiliate links worden dan afgewisseld met reguliere links. U zult dan ook regelmatig affiliate banners bovenin en onderin aantreffen op dergelijke sites.

Er zijn diverse banner ruimtes gereserveerd binnen uw affiliate shop. Deze banners kunnen eveneens verwijzen naar affiliate producten. Met de backend van het script kunt u de banners heel eenvoudig toevoegen aan uw affiliate shop.

U kunt met uw eigen affiliate site feeds inlezen van verschillende aanbieders. De rubrieken die binnen de productfeeds worden gebruikt kunt u aan uw eigen rubrieken koppelen. Ook zullen reeds toegevoegde producten up-to-date worden gehouden door de informatie bij te werken. Over het starten van een online winkel vindt u in dit artikel een interessante link. Naast een PHP script heeft u tevens webhosting en een passende domeinnaam nodig om uw eigen internetwinkel te kunnen beginnen.

www.000webhost.com