Geld verdienen met een affiliate webshop

Op een aantal manieren is online geld verdienen mogelijk. Het is daarbij eenvoudiger wanneer u een eigen product kunt verkopen online. Mogelijk heeft u geen eigen product maar wilt u toch geld verdienen online. In dat geval zou u kunnen kijken of starten met affiliate marketing iets voor u is. U verdient bij affiliate marketing commissieloon over de verkopen die via uw website verlopen.

Via de pagina affiliate marketing starten kunt u een script voor affiliate marketing aanschaffen. Het is daarbij mogelijk direct geschikte hosting af te sluiten en een domeinnaam aan te vragen. Indien u hosting en een domeinnaam samen met het script koopt, wordt het script direct voor u op het hostingpakket geplaatst. Zelf hoeft u de installatie dan niet meer uit te voeren.

Wilt u uw webshop aanpassen, dan kan dat via een speciaal beheerscherm. U krijgt uw eigen gebruikersnaam met wachtwoord om binnen de beheeromgeving in te loggen en de site te beheren. Na het inloggen kunt u allerlei wijzigingen aanbrengen binnen uw affiliate shop. Zo kunt u de rubrieken binnen uw webshop aanmaken via de beheeromgeving.

Het beheerpaneel biedt tevens de mogelijkheid om uw webwinkel uit te breiden met allerlei extensies. Ook zijn er verschillende layouts verkrijgbaar voor uw webwinkel. Wilt u naast uw salaris extra geld verdienen, dan kunt u In de vrije uren werken aan uw affiliate shop en extra inkomsten genereren.

www.000webhost.com