Gemakkelijk uw bookmarks online bijhouden

Een link category is heel eenvoudig samen te stellen online. Het is daarbij mogelijk om de website per onderwerp in te richten. Favoriete bookmarks zijn toe te voegen in de categorieën die per dochterpagina toegevoegd kunnen worden. Elke categorie kunt u rondom een deelonderwerp aanmaken.

Het samenstellen van een startpagina website kan heel eenvoudig met een script. Heeft u daar wel interesse in? Dan kunt u de pagina Simpel uw favoriete sites online op een rij doornemen. U kunt in dat artikel tevens een link vinden naar de site van de aanbieder van dat script. Het script is direct aan te schaffen op de website van de aanbieder.

Ze kunnen rubrieken plaatsen waarbinnen zij de links naar hun favoriete sites kunnen aanmaken. Iedere dochterpagina kan volledig naar inzicht worden gewijzigd. Met uw eigen website is het verder mogelijk om een passief inkomen te generen. U kunt de bestanden van het script makkelijk kopiëren naar uw webhosting omgeving. Na het klaarzetten van de bestanden kunt u de installatieprocedure starten. In dat proces kunt u de globale gegevens voor de website invoeren. U kunt bijvoorbeeld een passende titel bedenken voor uw website. U voert tijdens de installatie tevens de relevante gegevens in voor de zoekmachines.

U kunt direct het script downloaden wanneer u online voor het script heeft betaald. De bestanden kunt u daarna heel makkelijk op uw hosting plaatsen. Zodra de bestanden op de server geplaatst zijn, kunt u het installatieprogramma starten. Binnen de diverse schermen van de installatie vult u de voor de website relevante gegevens in. Dat zijn de gegevens voor de zoekmachines en de gegevens voor de database connectie. Tevens krijgt u de mogelijkheid om een beheerdersaccount aan te maken. Op ieder ogenblik kunt u van dit administrator account gebruiken om aanpassingen te doen, waarmee u de website naar uw eigen smaak inricht.

www.000webhost.com