Hoe kan ik een volledige advertentiesite opzetten?

Wilt u uw eigen marktplaats website opzetten waarbij u de website eenvoudig kunt beheren? U kunt een PHP script gebruiken daarvoor. Adverteerders kunnen dan heel eenvoudig advertenties plaatsen op uw site. Hoe lang een advertentie zichtbaar blijft, kunt u dan zelf instellen. De advertentie zal worden gedeactiveerd na het door u aantal ingestelde dagen. Er kan bij het plaatsen een categorie worden gekozen.

Meer informatie over het gebruiken van een advertentie script kan worden ingewonnen via de pagina marktplaats php script. Waar een dergelijk script kan worden aangeschaft, weet u wanneer u de betreffende pagina heeft doorgenomen. Daarmee is met een simpele installatie een eigen marktplaats site op te zetten. Uw advertentiesite kan op verschillende manieren worden ingezet voor het generen van inkomsten.

U geeft adverteerders de mogelijkheid om op simpele wijze afbeeldingen bij een advertentie te tonen. Hoeveel afbeeldingen er geplaatst mogen worden bij een advertentie, kunt u zelf instellen. Foto’s worden automatisch naar het door u aangegeven bestandsformaat geconverteerd op de site. U kunt per rubriek de metagegevens voor de zoekmachines instellen.

Bij alle advertenties op de site wordt een formulier weergegeven waarmee men kan reageren op een advertentie. Verder kunt u het zo instellen dat er een hyperlink of telefoonnummer kan worden getoond bij een advertentie. Er is een tarief voor deze aanvullende opties te rekenen. Er zal voor verschillende betaalproviders ondersteuning zijn.

www.000webhost.com