Houd uw bookmarks online eenvoudig bij

U kunt uw favoriete websites heel eenvoudig opslaan. Sterker nog, u kunt zelfs een webportaal samenstellen met een categorisering per thema. Uw favoriete links voegt u toe in de verschillende rubrieken die per startpagina zijn aangemaakt. Per deelonderwerp kunt u een categorie op elke startpagina toevoegen.

Zou u graag meer willen lezen over het PHP script waarmee een startpagina site te maken is? U kunt meer over de voordelen van dit script vinden via Uw favoriete websites online beheren. Op die pagina is tevens een link naar de aanbieder van dit handige PHP script aanwezig. Het script is heel eenvoudig aan te schaffen. Op de site van de aanbieder is er ook een handleiding aanwezig. Verder is ondersteuning voor het gebruik van dit PHP script heel makkelijk aan te vragen. Beheerders kunnen hun eigen startpagina volledig aanpassen.

De links kunnen eenvoudig op een pagina geplaatst worden. Een beheerder kan zijn eigen dochterpagina volledig inrichten naar zijn eigen smaak. Met uw eigen website is het verder mogelijk om een passief inkomen te generen. De files van het script zijn eenvoudig op uw webhostingpakket te plaatsen. Heeft u de files overgezet, dan kunt u het installatieprogramma starten. U kunt tijdens de installatie de gegevens van de website invullen, waarna de instellingen automatisch worden opgeslagen. Er kan een titel worden ingevuld die past bij de website. Daarnaast zijn de voor de zoekmachines relevante gegevens tijdens de installatie eenvoudig in te voeren.

Meteen het script downloaden is gelijk na de betaling een mogelijkheid. De bestanden zijn eenvoudig te plaatsen op uw webhosting pakket. Nadat u de bestanden heeft overgezet, kunt u de installatie starten. Wanneer u het installatieprogramma draait, kunt u de belangrijke informatie voor de website invullen binnen de verschillende schermen. Bijvoorbeeld de titel van de website kunt u invoeren evenals de login gegevens voor de MySQL verbinding. Het account dat u voor het beheer gebruikt, stelt u tevens in tijdens de installatie. U kunt op ieder moment met dit beheerdersaccount inloggen op de website en aanpassingen op de website aanbrengen.

www.000webhost.com