Je eigen affiliate website

Een voordelig affiliate PHP script is aan te schaffen via de link die binnen dit artikel is geplaatst. Heeft u nog geen domein en webhosting dan schaft u deze ook eenvoudig aan via de link. Ook zonder kennis van sites maken kunt u heel eenvoudig een affiliate website beginnen met behulp van ondersteunende software.

Een script voor affiliate marketing is aan te schaffen via de link affiliate marketing webshop. Via die website kunt u tevens hosting afsluiten en een domeinnaam aanvragen. Indien u hosting en een domeinnaam samen met het script koopt, wordt het script direct voor u op het hostingpakket geplaatst. U kunt dan direct aan de slag met het inrichten van de website.

Er is een beheeromgeving waarmee u eenvoudig wijzigingen binnen uw online winkel aanbrengt. Met uw eigen inloggegevens kunt u binnen de webshop inloggen. De beheeromgeving kan worden gebruikt om wijzigingen binnen de affiliate shop aan te brengen. De beheeromgeving kunt u bijvoorbeeld gebruiken om banners te plaatsen binnen uw shop.

Het plaatsen van banners is tevens geen enkel probleem. Op diverse plaatsen binnen de shop kan een affiliate banner geplaatst worden. U kunt de beheeromgeving gebruiken om banners te plaatsen binnen uw webshop. Er kunnen met dit beheerpaneel ook aanpassingen binnen uw webshop worden aangebracht.

www.000webhost.com