Je favoriete websites op een rijtje

U kunt eenvoudig een online linkcatalogus samenstellen. U kunt zelfs een link directory samenstellen dat per onderwerp is ingericht. Er zijn diverse rubrieken aan te maken, waarbinnen u de favoriete links toevoegt. De rubrieken op een dochterpagina kunnen een deelthema omhelzen.

Heeft u behoefte aan meer informatie over het script waarmee een eigen startpagina website in elkaar te zetten is? Op Houd uw bookmarks online eenvoudig bij vindt u voldoende informatie over het PHP script. Er is daar ook een link te vinden naar de site van de ontwikkelaar van deze krachtige tool. Deze simpel te gebruiken tool om uw eigen website in te richten, is daar ook te downloaden. De website van de ontwikkelaar bevat ook een deel waarbinnen u instructies voor het gebruik van het script kunt vinden. Er is tevens eenvoudig ondersteuning bij het gebruik van dit script te krijgen. Een eigen startpagina kan volledig worden ingericht door een beheerder.

Diverse rubrieken kunnen er aan elke dochterpagina toegevoegd worden waarbij er ook tekst in een rubriek kan worden opgenomen. Het meest recente nieuws kan bijvoorbeeld in een rubriek weergegeven worden. Voegt u een RSS feed toe, dan kunt u daarmee het laatste nieuws weergeven op uw dochterpagina. Hoeveel pagina’s u aanmaakt, daar zit geen enkele beperking op.

Het is mogelijk om heel gemakkelijk linkjes via uw website te verkopen. Iemand die een link aanmeldt, kan online voor de link betalen. Na betaling zal een aangemelde link direct geplaatst worden op uw eigen startpagina website. Voor een link op een gewone dochterpagina kan een ander bedrag gerekend worden dan een link op de homepage.

www.000webhost.com