Maak een eigen affiliate internetshop

Online inkomsten verdienen is makkelijk te doen via een affiliate website. Via de pagina die verderop in dit artikel wordt genoemd, kunt u een script aanschaffen waarmee u een affiliate shop kunt bouwen. U kunt zich aanmelden bij diverse affiliate netwerken waarbinnen een groot aantal aanbieders van producten zijn aangesloten.

De productinformatie kan up to date worden gehouden door om de zoveel tijd de verschillende product feeds in te laden. In de productfeeds staat de productinformatie opgenomen die u kunt weergeven binnen uw affiliate webshop. Een affiliate site bouwen is eenvoudig te doen met het script dat u op affiliate webshop beginnen kunt aanschaffen. Met het script heeft u alle functies die u nodig heeft voor het bouwen van een affiliate shop.

Wilt u uw webshop aanpassen, dan kan dat via een speciaal beheerscherm. U logt met een aan u toegewezen gebruikersnaam en wachtwoord in binnen deze beheeromgeving. Zodra u bent ingelogd, kunt u allerlei aanpassingen binnen uw webshop doen. Zo kunt u de rubrieken binnen uw webshop aanmaken via de beheeromgeving.

Op de sites van de verschillende affiliate netwerken kunt u lezen hoe u een URL voor een productfeed genereert.

www.000webhost.com