Maak een lijst van je favoriete sites

Met het juiste script is het heel makkelijk om zelf een startpagina website in elkaar te zetten. Verderop in dit artikel vindt u een link waarmee u meer kunt lezen over deze handige tool. Uw eigen startpagina website kunt u eenvoudig beheren met het meegeleverde beheerpaneel. Een eigen startpagina kan worden aangemeld met behulp van het aanmeldformulier op uw website. Dit account kan worden gebruikt voor het beheren van een eigen startpagina.

Zou u graag meer willen lezen over het PHP script waarmee een startpagina site te maken is? Het artikel eigen startpagina staat vol informatie over dit handige PHP script. Daarin vindt u een verwijzing naar de pagina van de ontwikkelaar van dit script. Het script is heel eenvoudig aan te schaffen. U vindt op die site ook instructies voor de installatie en het gebruik van de software. Ook zonder technische achtergrond is het zo mogelijk om op een makkelijke manier uw eigen startpagina website in elkaar te zetten. Een beheerder kan de eigen startpagina helemaal naar smaak wijzigen.

Een beheerder kan diverse rubrieken aanmaken op zijn eigen startpagina, waarbinnen de links kunnen worden geplaatst. Iedere dochterpagina kan volledig naar inzicht worden gewijzigd. Verder kunt u er leuk inkomsten mee genereren. De files van het script zijn eenvoudig op uw webhostingpakket te plaatsen. Verder kan een installatieprogramma worden gebruikt voor het configureren van de tool. Binnen dat installatieprogramma kunt u de gegevens voor uw eigen website invoeren. Er kan een titel worden ingevuld die past bij de website. U kunt gedurende de installatie tevens de voor de zoekmachine benodigde gegevens invullen.

Links verkopen via de website gaat uiterst makkelijk. Met uw website haalt u technieken in huis om heel eenvoudig te koppelen met diverse betaalsystemen. Direct na de betaling wordt de link automatisch toegevoegd aan de website. Voor een link op een gewone dochterpagina kan een ander bedrag gerekend worden dan een link op de homepage.

www.000webhost.com