Maak eenvoudig een moderne portaalsite

U kunt aan elke startpagina diverse rubrieken toevoegen. Elke rubriek kan worden gewijd aan een deelonderwerp. Er kunnen binnen elke categorie diverse backlinks geplaatst worden.

Meer informatie over off-page SEO kunt u via het artikel hoe maak je een startpagina vinden. U kunt via die pagina een script downloaden waarmee u een eigen startpagina website kunt realiseren. Via een daarvoor bedoeld registratieformulier kan een eigenaar van een nieuwe startpagina zich heel makkelijk aanmelden.

Het kleurschema kan voor iedere aparte startpagina ingesteld worden. Voor elke categorie kan een aparte kleurstelling ingesteld worden. Door een categorie opvallende kleuren te geven kunt u de aandacht van een bezoeker naar die betreffende categorie toetrekken. Aan de onderkant van elke startpagina ziet u de statistieken van deze startpagina. Over elk onderwerp dat u kunt bedenken kunt u een eigen startpagina wijden.

Er wordt automatisch een factuur gegenereerd wanneer een link is aangemeld en wanneer er is betaald. De bedrijfsgegevens die u via het control panel invoert, komen bovenaan de factuur te staan. Wanneer de betaling is afgerond, zal de factuur naar de aanmelder van de link worden verstuurd.

Binnen een globaal overzicht worden alle startpagina’s weergegeven. Met dat overzicht kan de bezoeker snel navigeren naar de dochterpagina naar keuze. De links gaan alleen over een bepaald onderwerp. De positie van de vermelde websites in Google wordt daardoor beter. Het aantal bezoekers zal daardoor stijgen en u zult ook meer inkomsten met uw website genereren.

Binnen een globaal overzicht worden alle startpagina’s weergegeven. Er kan met dit overzicht heel gericht naar een dochterpagina over een specifiek onderwerp worden genavigeerd. Op die dochterpagina staan context-gerelateerde backlinks. Dit heeft tot gevolg dat de vermelde websites hoger in de zoekmachines worden weergegeven. U kunt meer bezoekers en daardoor meer inkomsten met uw website genereren.

www.000webhost.com