Maak uw eigen affiliate marketing internetwinkel

Een voordelig affiliate PHP script is aan te schaffen via de link die binnen dit artikel is geplaatst. Via de link kunt u ook een domeinnaam registreren en webhosting afnemen. Ook zonder kennis van sites maken kunt u heel eenvoudig een affiliate website beginnen met behulp van ondersteunende software.

Via de link affiliate site beginnen schaft u gemakkelijk een script aan voor affiliate marketing. Via die website kunt u tevens hosting afsluiten en een domeinnaam aanvragen. Schaft u de hosting direct met het script samen aan, dan kunt u het script kosteloos op uw hostingpakket laten installeren. U hoeft het script dan niet meer zelf te installeren.

Wilt u uw webshop aanpassen, dan kan dat via een speciaal beheerscherm. U logt met een aan u toegewezen gebruikersnaam en wachtwoord in binnen deze beheeromgeving. Zodra u bent ingelogd, kunt u allerlei aanpassingen binnen uw webshop doen. Via de beheeromgeving kunt u bijvoorbeeld de rubrieken van uw webwinkel aanmaken.

Het plaatsen van banners is tevens geen enkel probleem. Er zijn verschillende ruimtes gereserveerd waarbinnen de banners kunnen worden geplaatst. Banners plaatsen is eenvoudig te doen binnen het beheerpaneel van het script. Er kunnen met dit beheerpaneel ook aanpassingen binnen uw webshop worden aangebracht.

www.000webhost.com