Makkelijk een eigen portaal site maken

Het is per startpagina mogelijk om verschillende rubrieken te plaatsen. Elke rubriek kan worden gewijd aan een deelonderwerp. Binnen iedere rubriek kunt u verschillende links toevoegen.

Startpagina websites kunnen worden ingezet om een hogere notering in de zoekresultaten te krijgen van Google. U kunt in het artikel aanmelden startpagina meer lezen over een startpagina script waarmee u een dergelijke website kunt opzetten. Via de link in dat artikel kunt u het betreffende script downloaden.

Het is mogelijk om links aan uw bezoekers te verkopen. Voor een backlink op een voorpagina kunt u een ander bedrag vragen dan voor een link op een gewone startpagina.

Er wordt automatisch een factuur gegenereerd wanneer een link is aangemeld en wanneer er is betaald. De bedrijfsgegevens die u via het control panel invoert, komen bovenaan de factuur te staan. Wanneer de betaling is afgerond, zal de factuur naar de aanmelder van de link worden verstuurd.

Binnen een globaal overzicht worden alle startpagina’s weergegeven. De bezoeker kan met behulp van dit overzicht snel naar een bepaalde dochterpagina gaan. Op die dochterpagina staan context-gerelateerde backlinks. De backlinks helpen de positie in de zoekmachines van de vermelde websites omhoog. Deze hogere positie in de zoekmachines trekken klanten aan en dus kunt u met de vermelde websites meer omzet draaien.

Affiliate banners en linkjes kunnen dan tussen de gewone links door geplaatst worden. Een voorpagina wordt met het script op dezelfde manier bewerkt als een reguliere pagina. Het PHP script wordt al door veel mensen met veel plezier gebruikt. Zo een startpagina website kan als een catalogus van websites worden gezien.

Alle dochterpagina’s worden vermeld binnen een algemeen overzicht op de site. Daarmee kan de bezoeker snel naar een bepaalde startpagina surfen. Op die dochterpagina staan context-gerelateerde backlinks. De backlinks helpen de positie in de zoekmachines van de vermelde websites omhoog. Deze hogere positie in de zoekmachines trekken klanten aan en dus kunt u met de vermelde websites meer omzet draaien.

www.000webhost.com