Op makkelijke wijze een eigen portaalwebsite realiseren

Er bestaan diverse manieren om een passief inkomen te genereren. Een online inkomen kan met een eigen website worden gerealiseerd. Daarbij zult u wel voldoende bezoekers op uw site moeten hebben. Daarbij is het van groot belang dat u een aantrekkelijke positie in de zoekresultaten van Google heeft. Het is daarbij interessant om linkjes naar uw eigen website te hebben. Daarbij is een optie om uw eigen startpagina website in elkaar te zetten, waarop u links kunt plaatsen.

Via de backlinks op startpagina websites kan er een hogere ranking binnen de zoekmachines gehaald worden. U kunt in het artikel eigen startpagina samenstellen meer lezen over een startpagina script waarmee u een dergelijke website kunt opzetten. Downloaden van het script kan via de link die u in dat artikel kunt vinden.

Voor iedere startpagina kan de kleurstelling worden gewijzigd. Elke categorie kan een eigen kleurstelling krijgen. Zo kunt u op een dochterpagina de focus leggen op een specifieke categorie. Onderaan iedere dochterpagina ziet u de specifieke statistieken van een dochterpagina. Elke startpagina kan aan een specifiek thema worden gewijd. Op het moment dat een link succesvol is aangemeld, kan er een factuur voor de klant worden gegenereerd. De bedrijfsgegevens voor bovenaan de factuur kunt u via het beheerpaneel invoeren. Wanneer de betaling is afgerond, zal de factuur naar de aanmelder van de link worden verstuurd.

Reguliere backlinks worden dan met affiliate links afgewisseld. U kunt een homepage op dezelfde manier als een gewone pagina bewerken. Velen zijn u voorgegaan om met dit geweldige script aan de slag te gaan. Een dergelijke website kunt u zien als een catalogus van websites.

Reguliere backlinks worden dan met affiliate links afgewisseld. De voorpagina van een website kan dan op dezelfde manier als een gewone startpagina behandeld worden. Het PHP script wordt al door veel mensen met veel plezier gebruikt. Een startpagina script kunt u als het ware zien als een soort telefoonboek op het internet.

Binnen een globaal overzicht worden alle startpagina’s weergegeven. Daarmee kan de bezoeker snel naar een bepaalde startpagina surfen. De links gaan alleen over een bepaald onderwerp. De positie van websites in de zoekmachines wordt daardoor hoger. Hierdoor zal uw website meer bezoekers krijgen en wordt er meer omzet met uw website gegenereerd.

www.000webhost.com